Jachthaven

Jachthaven ‘de Pyramide’ is een haven, waar u als jachteigenaar met plezier naar toe gaat en waar u met een vertrouwd gevoel uw schip achterlaat. Wij houden een oogje in het zeil, verplaatsen zonodig een stootwil of lijn, of zetten klapperende (dek)zeilen weer vast.

Jachthaven ‘de Pyramide’ is een haven waar zowel het gezin als de fanatieke watersporter zich thuis voelt. Ons opvallende havengebouw in de vorm van een piramide bevat een havenkantoor, de sanitaire voorzieningen met vloerverwarming en restaurant met ruim terras aan het water.

Jachthaven ‘de Pyramide’ is een kleine overzichtelijke jachthaven met 135 ligplaatsen. Stroom en water zijn op de steigers aanwezig. De jachthaven ligt op het Johan Friso Bedrijvenpark bij Warns, aan het Johan Frisokanaal. Afhankelijk van het weer kunt u bakboord uit richting Friese meren of stuurboord uit richting IJsselmeer. De haven ligt op ongeveer 15 minuten vaart vanaf de Johan Frisosluis in Stavoren.

Tarieven

Jachtcharter IJsselmeer

Door haar ligging vlak bij het IJsselmeer aan de route naar de Friese meren en de aanwezigheid van een prachtig restaurant is de haven heel geschikt voor charter. Voor mensen dus die vanuit de haven schepen willen verhuren. Er zijn verschillende charterbureaus gevestigd. Anderzijds voor gasten een ideale plek om een chartertocht te beginnen. Er is voldoende parkeergelegenheid naast de haven. Indien gewenst ook in de hal.

Wilt u meer informatie?