Havencafe Restaurant

Havencafé Restaurant De Pyramide is vanaf 31 maart 2017 weer geopend.
Met een nieuwe opzet, nieuwe menukaart en een nieuw gezicht achter de bar.

Graag wil ik van de gelegenheid gebruik maken om mij even voor te stellen.

Mijn naam is Boukje van der Veen, ik ben 51 jaar en woon in Koudum. De afgelopen zes zomers heb ik gewerkt in de Skippers Inn te Stavoren. Het restaurant op de binnenhaven van Skipsmaritiem. Daarvoor heb ik twee zomers aan de overkant van het Johan Frisokanaal gewerkt in de Sailors Pub. In die acht jaar heb ik veel ervaring opgedaan over het wel en wee op een haven in deze omgeving. Wat willen de gasten eten, wanneer willen ze nog wat drinken en in welke omgeving willen ze dat doen.
Graag wil ik van ‘de Pyramide’ een gezellig, knus restaurant maken, waar u met z’n tweetjes iets kunt eten, maar waar ook grotere gezelschappen lekker en betaalbaar kunnen eten. Op de menukaart zullen gewone, goede, betaalbare gerechten staan en geserveerd worden in redelijke porties. Kortom eerlijk eten voor een eerlijke prijs.

Maar ook de bar is een belangrijk onderdeel van de haven. Even bijkletsen met de andere vaste liggers over het wel en wee in de haven of op het water is een must. De sluitingstijden hangen een beetje af van de tijd van het jaar. Maar in ieder geval is de bar altijd tot 21.00 uur open. In de weekenden en in het zomerseizoen natuurlijk langer. Dit houdt in dat ‘de Pyramide’ in het voor- en naseizoen niet de hele dag geopend is. Maar vanaf 16.00 uur is er altijd iemand aanwezig. De juiste openingstijden en dagen worden vooraf goed aangegeven in de Pyramide zelf en op internet. Zodat u weet waar u op mag rekenen.
Ik zou nog veel meer kunnen vertellen, maar dan is er geen gespreksstof meer voor als u langs komt voor een biertje aan de bar of een kopje koffie in het restaurant.
Graag zie ik u in de “nieuwe” Pyramide vanaf vrijdag 31 maart om 16.00 uur.

Groeten,
Boukje van der Veen

Menu Café Restaurant ‘de Pyramide’
Reserveren restaurant

Openingstijden

Vanaf 1 november 2017 gesloten.