Scheepselektra

Scheepselektra is een uiterst specialistisch en toch breed vakgebied. Wij onderverdelen het vakgebied in drie categorieën: elektra, water/sanitair en verwarming. (Hieronder volgt een uitgebreide beschrijving van de categorieën). Een schip wordt in principe gebouwd om te varen. Het installeren van een motor- of zeilschip is daarna een op te lossen probleem. De vele (kleine) ruimtes in een schip hebben met elkaar gemeen dat het efficiënt installeren van apparatuur bijna een kunst op zich is. Niet altijd is er bij de bouw van schepen rekening gehouden met een aanpassing of uitbreiding op de bestaande installatie. Het vak van scheepselektricien is een vak voor uiterst precieze en ervaren mensen. Op het Johan Friso Bedrijvenpark werkt zo’n ervaren scheepselektricien. Wij brengen u graag met hem in contact.

Elektra:

energiesystemen, interieurverlichting, navigatieverlichting, instrumenten voor het meten en uitlezen van diepte, snelheid en windrichting. Beveiligingsapparatuur, audio, video, dvd, hardware en software.

Water en sanitair:

drinkwatersystemen, grijs- en zwartwatersystemen.

Verwarming:

diverse verwarmingsoplossingen, waaronder luchtverwarming en waterverwarming

Levering en inbouw van boeg- en hekschroeven

Werk voor mensen met visie en twee rechterhanden. Een boegschroef inbouwen kan op verschillende manieren. JFB biedt u twee mogelijkheden. De inbouw van een boeg- of hekschroef door een ervaren monteur in samenwerking met een polyesterbewerkingsbedrijf. De tweede mogelijkheid is montage van een complete boeg- of hekschroef onder beheer bij één ervaren monteur. Beide oplossingen hebben voor- en nadelen. Een boeg- of hekschroef inbouwen is maatwerk. JFB zorgt voor de combinatie van mensen en materialen die voor u en uw schip het meeste rendement oplevert.